VSE za BAZEN in lepši del dneva
  Naročila prejeta do 14 ure odpošljemo še isti dan
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
 • Varen nakup
  VAREN NAKUP

  100% garancija

 • Brezplačna dostava
  BREZPLAČNO

  dostavimo nad 50€

 • Svetovanje
  SVETOVANJE

  pri izbiri in nakupu

 • Plačilo ob dobavi
  ENOSTAVNO

  in varno plačilo

Vaša košarica je prazna!

Alarmi za varnost otrok in živali ob bazenu ali ribniku

Varnost v bazenu je osnovna za veselje ob uporabi vrtnega bazena, zato previdnostni ukrepi nikoli niso odveč. Bodite pozorni na varnost ob in v bazenu, še posebej, če so v njegovi okolici otroci ali živali, ki bi lahko v trenutko vaše nepazljivosti padli v bazen. Varnostna oprema, ki jo lahko vgradite v ali ob bazen, omogoča opozarjanje okolice v obliki zvočnih in/ali svetlobnih signalov, da je v bazen padel otrok ali žival.

Alarmni sistemi za bazen zaznajo padec otroka ali živali v bazen v obliki zvočnega signala začnejo opozarjati na nevarnost. Cenejši alarmi za bazen zaznavanjo gibanje vodne gladine, kar lahko povzroča veliko lažnih alarmov, saj jih lahko prožijo vremenski vplivi (veter, dež,...). Kakovostni alarmi za bazen imajo vgrajene naprednejše sisteme, ki izločijo tovrstne zunanje vplive. Obstajajo tudi prenosni alarmi za bazen, ki jih je mogoče namestiti v večje bazene in ribnike. Otroke se v tem primeru opremi s posebnimi zapestnicami, ki ob stiku z vodo sprožijo alarm na prenosni napravi in tako opozorijo na padec otroka v vodo.

Prikaži:
Razvrsti po:
Prikaz: SeznamRazpredelnica
Alarm za bazen s tlačnim senzorjem
Alarm za bazen VISIOPOOL je primeren za samostoječe in vgradne bazene z dometom do 7m. Padec predmeta v vodo zaznava z naprednim sistemom senzorjev tlaka in ga signalizira z močno sireno (100 dB ) in opozorilno LED lučko. ...
427,00€
Brez DDV: 350,00€
Glede na 0 mnenj.