VSE za BAZEN in lepši del dneva
  Naročila prejeta do 14 ure odpošljemo še isti dan
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
 • Varen nakup
  VAREN NAKUP

  100% garancija

 • Brezplačna dostava
  BREZPLAČNO

  dostavimo nad 50€

 • Svetovanje
  SVETOVANJE

  pri izbiri in nakupu

 • Plačilo ob dobavi
  ENOSTAVNO

  in varno plačilo

Vaša košarica je prazna!

Dostava in načini plačila

Dostava

Način in stroški 
Za spletna naročila nad 50€ je dostava brezplačna, razen v primeru izdelkov, kjer se je za strošek dostave zaradi velike teže ali volumna nad 1m3 potrebno dogovoriti (npr. pesek za filter). Stroški dostave in priprave izdelkov za dostavo so izpisani v postopku naročanja in so dokončni. Stroške dostave in priprave izdelkov za dostavo, ki jih zaradi teže ali volumna ne moremo obračunati standardno, vam bomo sporočili takoj po prejemu vašega naročila. V kolikor želite informacijo o stroških dostave in priprave tovrstnih izdelkov pred oddajo naročila nas pokličite na +386-(0)2-300-00-70. Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije ali dostavne službe GLS, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Kurir dostavne službe vas bo predhodno kontaktiral in z vami uskladil čas dostave, v primeru Pošte Slovenije pa vas bo v primeru odsotnosti od doma paket čakal na vaši najbližji pošti. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v našem prevzemnem mestu v Mariboru (Tržaška cesta 23).

Dostava 
Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času (praviloma še isti dan, če je naročilo prejeto do 14 ure) in če so na zalogi v skladišču. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Posebne zahteve lahko vpišete v polje "Opombe k vašemu naročilu" v postopku naročanja. Da bi naročene artikle lahko dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot in dostavno službo (paketna dostava Pošte Slovenije ali GLS). V primeru nakupov tekočih izdelkov kot so pH minus, pH plus in klor, se dostava vrši izključno preko GLS dostavne službe. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti, oz. v primeru dostave preko dostavne službe GLS, vas bo kurir kontaktiral o možnostih dostave. Artikle lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja REMAX d.o.o. v Mariboru na Tržaški cesti 23. Sproti vas bomo preko spletne trgovine in e-pošte obveščali o poteku naročila. 

Načini plačila

Ob naručilu boste takoj na vaš e-naslov takoj prejeli povzetek naročila, ki bo vseboval tudi podatek o dostavi, izbranem načinu plačila in vrednosti. Ob prevzemu pošiljke boste prejeli tudi račun v fizični obliki.
Na voljo so naslenji načini plačila:
- z gotovino ob prevzemu;
- z nakazilom na račun podjetja REMAX d.o.o. (po ponudbi/predračunu);