VSE za BAZEN in lepši del dneva
  Naročila prejeta do 14 ure odpošljemo še isti dan
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
 • Varen nakup
  VAREN NAKUP

  100% garancija

 • Brezplačna dostava
  BREZPLAČNO

  dostavimo nad 50€

 • Svetovanje
  SVETOVANJE

  pri izbiri in nakupu

 • Plačilo ob dobavi
  ENOSTAVNO

  in varno plačilo

Vaša košarica je prazna!

Cristal | Multifunkcijske 200g klorove tablete za dezinfekcijo s klorom

CRISTAL MULTIFUNKCIJSKE 200g KLOROVE TABLETE
CRISTAL MULTIFUNKCIJSKE 200g KLOROVE TABLETECRISTAL MULTIFUNKCIJSKE 200g KLOROVE TABLETE
Šifra: 1066
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena:
12,81€
Brez DDV: 10,50€

Dezinfekcija vode s klor tabletamiDezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj velike multifunkcijske tablete?

Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa je voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske tablete imajo podobno funkcijo kot bi dodajali 5 sredstev v bazen, le da so v eni tableti. Da bo dezinfekcija učinkovita, pripravite vodo po ustreznih korakih: Vzdrževanje vode v 5 korakih

Počasitopne 200g klorove tablete so več funkcijske tablete (5 v 1) za dezinfekcijo in oksidacijo bazenske vode, za splošne uporabnike. Proizvod je primeren za bazene kapacitete več kot 30m3 vode, ki so opremljeni s peščenim filtrom. Uporabljajo se po šok kloriranju za večnevno vzdrževanje bazenske vode. Imajo zelo podobno funkcijo in učinkovitost kot 20g multifunkcijske teblete, le da so večje - 200g.

 Za razliko od klor granulata se tablete položi v skimer ali posebno posodo (plavajoči dozator) za doziranje klora. V primeru, da je potrebno vodo dodatno klorirati in izvesti intenzivno šok kloriranje se lahko izvede kloriranje z uporabo obeh sredstev. Pri tem se klor granulat doda neposredno v vodo bazena, tablete pa v skimer ali dozirno posodico. Pri tem bodite izredno previdni, da ne predozirate količine klora, saj lahko prosti klor v vodi deluje agresivno na kožo in oči. 

Klorove tablete delujejo proti bakterijam, glivicam in virusom ter razgrajujejo organske nečistoče, ki povzročajo kalnost vode. Tablete so za dezinfekcijo, oksidacijo in flokulacijo bazenske vode, za konstantno kloriranje, uničevanje bakterij, flokulacijo in stabilizacijo trdote vode in vsebnost klora.

Multifunktionstabletten 5 v 1 nudi dolgoročno dezinfekcijo, uniči alge, bistri vodo, stabilizira klor in stabilizira trdoto vode. Zagotavlja počasno raztapljanje, z visoko vsebnostjo aktivnega klora. Teža tabletke: 200 g. Za neprekinjeno kloriranje in uničevanje bakterij v bazenski vodi. Ne vpliva na pH, ne pušča sledi, brez apnenca.

Preverjanje pred uporabo preverite pH vrednost z ročnim testerjem za kontrolo vode, in če je potrebno, pH prilagodite na idealno območje od 7,0-7,4. Doziranje za 30m3: 1 tableta (200g) vsakih 8-10 dni. Proizvod Multifunktionstabletten vstavite samo v skimmer!  Nikoli ne dajajte Multifunktionstabletten neposredno v bazen, da se prepreči nastanek razbeljenih lis. Doziranje povečajte v primeru vročih vremenskih razmer in ob visoki frekvenci kopalcev. Za varno dezinfekcijo vode, se priporoča vsebnost prostega klora od 0,5-1,0 mg/L.

TABELA UPORABE:

 

 

POMEMBNO OPOZORILO: Nevarno. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hude poškodbe oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: Pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Ne zaužijte!

HRAMBA: Hranite v originalni embalaži v suhem in hladnem prostoru. Bodite pozorni, da je embalaža dobro zaprta. Ne shranjujte v bližini živil. Ne shranjujte v bližini gorljivih snovi ali izvorov ognja.

Napišite mnenje

Ime:Vaše mnenje:

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena:Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: