VSE za BAZEN in lepši del dneva
  Naročila prejeta do 14 ure odpošljemo še isti dan
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
 • Varen nakup
  VAREN NAKUP

  100% garancija

 • Brezplačna dostava
  BREZPLAČNO

  dostavimo nad 50€

 • Svetovanje
  SVETOVANJE

  pri izbiri in nakupu

 • Plačilo ob dobavi
  ENOSTAVNO

  in varno plačilo

Vaša košarica je prazna!

BAYROL ULTIMATE 7 4,8kg - 300g MULTIFUNKCIJSKE KLOROVE TABLETE 7v1

BAYROL ULTIMATE 7 4,8kg - 300g MULTIFUNKCIJSKE KLOROVE TABLETE 7v1
BAYROL ULTIMATE 7 4,8kg - 300g MULTIFUNKCIJSKE KLOROVE TABLETE 7v1BAYROL ULTIMATE 7 4,8kg - 300g MULTIFUNKCIJSKE KLOROVE TABLETE 7v1BAYROL ULTIMATE 7 4,8kg - 300g MULTIFUNKCIJSKE KLOROVE TABLETE 7v1
Proizvajalec: Bayrol
Šifra: 5599310
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena:
69,54€
Brez DDV: 57,00€

Dezinfekcija vode s klor tabletamiDezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj velike multifunkcijske tablete?

Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa je voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske tablete imajo podobno funkcijo kot bi dodajali 7 sredstev v bazen, le da so v eni tableti. Da bo dezinfekcija učinkovita, pripravite vodo po ustreznih korakih: Vzdrževanje vode v 5 korakih

7-komponentne tablete celotno in trajno dezinfekcijo, bazenske vode ter čistilo za filtre, za splošne uporabnike nudi: Odpravo nečistoč, algicid, flokulant, sredstvo proti vodnemu kamnu, stabilizator klora + SUNKOVITO KLORIRANJE VODE + SUNKOVITO KLORIRANJE FILTRA.

Dvojna dezinfekcija z A.P.O. tehnologijo ponuja pravo količino klora med obdobjem raztapljanja.

7 funkcij: odprava nečistoč, algicid, flokulant, sredstvo proti vodnemu kamnu, stabilizator klora +sunkovito kloriranje vode + sunkovito kloriranje filtra. Ta proizvod je primeren za bazensko uporabo skladno z zgornjimi navodili.

 

NAVODILA ZA UPORABO:

Doziranje

Priporočlljive vrednosti

Tip filtra: peščeni

pH: med 7.0 in 7.4

Volumen bazena: od 20m3

Klor: med 0,5 in 1 mg/L

Doziranje: v skimer

Doziranje: 1x300g tableta na 30m3

Čas doziranja: vsakih 7-10 dni*

 

Uporaba: Ena Ultimate 7 tableta se dozira na 30m3 vode vsakih 7-10 dni. Najprej operite filter in dodajte tableto direktno v skimer, vklopite filtracijo za vsaj 4 ure. Sama tableta je sestavljena iz dveh komponent, ki učinkujeta v dveh fazah:

1.          Faza: modra plast se raztopi v nekaj minutah. Zagotavlja sunkovito kloriranje vode in očisti filtrsko umazanijo.

2.          Faza: bela plast se raztaplja 7-10 dni. (* hitrost raztapljanja je lahko različna in je močno pogojena s časom delovanja filtracijske črpalke in temperature vode)

Tedensko je potrebno meriti vsebnost prostega klora v vodi s QuickTest-om ali Pool-Tester-jem (testerjem bazenske vode). Najprej je potrebno uravnati vrednost pH med 7,0-7,4, nato še vrednost klora. Če ta vrednost pade pod 0.3mg/l, je pri naslednjem doziranju potrebno dodati 2 tableti na 30m3 vode. Če vrednost prostega klora v vodi naraste nad 0,8mg/l morate sledeče doziranje izpustiti. Če se pojavijo težave z vodo (motna voda, zelenkasto obarvana voda, močan vonj po kloru), k rednemu doziranju dodajte 1 dodatno tableto.

POMEMBNO OPOZORILO: Proizvod je dovoljeno uporabljati le za namene, ki so določeni v tem navodilu. Tablet Chlorilong Ultimate 7 nikoli ne mečite neposredno v bazen, saj lahko pride do razbarvanih madežev in poškodb materialov neodpornih na klor. V primeru pojavljanja alg, v skladu s priporočili, v vodo dodajte Desalgin ali Desalgin Jet.

HRAMBA: Hranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred vlago. Tablete shranjujte le v originalni embalaži. Ne shranjujte v bližini živil. Hlapi povzročajo rjavenje kovine.

Napišite mnenje

Ime:Vaše mnenje:

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena:Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: