VSE za BAZEN in lepši del dneva
  Naročila prejeta do 14 ure odpošljemo še isti dan
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
 • Varen nakup
  VAREN NAKUP

  100% garancija

 • Brezplačna dostava
  BREZPLAČNO

  dostavimo nad 50€

 • Svetovanje
  SVETOVANJE

  pri izbiri in nakupu

 • Plačilo ob dobavi
  ENOSTAVNO

  in varno plačilo

Vaša košarica je prazna!

BAYROL ULTIMATE 7 BLOC - multifunkcijske klorove kartuše 7v1

BAYROL ULTIMATE 7 BLOC - multifunkcijske klorove kartuše 7v1
BAYROL ULTIMATE 7 BLOC - multifunkcijske klorove kartuše 7v1BAYROL ULTIMATE 7 BLOC - multifunkcijske klorove kartuše 7v1
Proizvajalec: Bayrol
Šifra: 5599310
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena:
73,20€
Brez DDV: 60,00€

Dezinfekcija vode s klor tabletamiDezinfekcija bazenske vode z velikimi klor tabletami - Zakaj velike multifunkcijske tablete?

Da se v bazenu ne bi razvile alge, škodljive bakterije, ali pa je voda postala motna, je potrebno vzdrževati nivo klora in/ali dodajati še druga sredstva. Multifunkcijske tablete imajo podobno funkcijo kot bi dodajali 7 sredstev v bazen, le da so v eni tableti. Da bo dezinfekcija učinkovita, pripravite vodo po ustreznih korakih: Vzdrževanje vode v 5 korakih

Chlorilong® ULTIMATE 7 Bloc je najnaprednejši večnamenski izdelek na voljo! Vložek je sestavljen iz 3 x 200 g klorovih tablet, 1 x 200 g Filterclean Tab in 50 g algecidnih zrnc z naslednjimi lastnostmi: udarna dezinfekcija peščenega filtra, neprekinjeno razkuževanje za odstranjevanje bakterij in motnosti v vodi bazena, preprečevanje alg in flokulacija .

Chlorilong® ULTIMATE 7 Bloc je pristen večnamenski izdelek, vgrajena razkuževalna sredstva za razkuževanje pa so edinstvena: Filterclean tableta razpade v približno 10 minutah in ostane v filtrski posodi. Ko obtočna črpalka obratuje, se granulat počasi raztopi in približno 30 minut intenzivno dezinficira filtrirni medij ter varno odstrani umazanijo in bakterije.
Zrnca algicida zanesljivo preprečujejo rast alg. Poleg tega tablete klora vsebujejo flokulant, ki zagotavlja kristalno čisto vodo.

Chlorilong® ULTIMATE 7 Bloc ne bo poškodoval površine bazena, saj ne vsebuje bakrovega sulfata. 

Chlorilong® ULTIMATE 7 Bloc je idealno primeren za počitnice in do 2 tedna vzdržuje do 50 m³ vode v bazenu.

Prodajna enota:
3,8 kg škatla s 4 vložki

Informacije o odmerjanju:

Vrsta filtra: samo peščeni filter
Prostornina bazena: do 50 m³
Kje: samo v skimmerju
Kdaj: vsakih 10 - 14 dni
 

NAVODILA ZA UPORABO:

Doziranje

Priporočlljive vrednosti

Tip filtra: peščeni

pH: med 7.0 in 7.4

Volumen bazena: od 20m3

Klor: med 0,5 in 1 mg/L

Doziranje: v skimer

Doziranje: 1xkartuša na 50m3

Čas doziranja: vsakih 10-14 dni*

 

Uporaba: Ena Ultimate 7 kartuša se dozira samo v skimer na 50m3 vode vsakih 10-14 dni. Najprej operite filter in dodajte tableto direktno v skimer, vklopite filtracijo za vsaj 4 ure. 

Priporočilo:

Tedensko je potrebno meriti vsebnost prostega klora v vodi s QuickTest-om ali Pool-Tester-jem (testerjem bazenske vode). Najprej je potrebno uravnati vrednost pH med 7,0-7,4, nato še vrednost klora. Če ta vrednost pade pod 0.3mg/l, je potrebno povečati odprtino kartuše. Če vrednost prostega klora v vodi naraste nad 0,8mg/l morate zmanjšati odprtino kartuše ali sledeče doziranje izpustiti. Če se pojavijo težave z vodo (motna voda, zelenkasto obarvana voda, močan vonj po kloru), izvedite sukovito kloriranje (šok).

POMEMBNO OPOZORILO: Proizvod je dovoljeno uporabljati le za namene, ki so določeni v tem navodilu. Tablet Chlorilong Ultimate 7 nikoli ne mečite neposredno v bazen, saj lahko pride do razbarvanih madežev in poškodb materialov neodpornih na klor. V primeru pojavljanja alg, v skladu s priporočili, v vodo dodajte Desalgin ali Desalgin Jet. Varno uporabljajte biocide. Pred uporabo vedno preberite oznake in informacije o izdelku.

HRAMBA: Hranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred vlago. Tablete shranjujte le v originalni embalaži. Ne shranjujte v bližini živil. Hlapi povzročajo rjavenje kovine.

 

 

 

Safety data sheet 1
Safety data sheet 2
Safety data sheet 3
Technical Datasheet

Napišite mnenje

Ime:Vaše mnenje:

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena:Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: