VSE za BAZEN in lepši del dneva
  Naročila prejeta do 14 ure odpošljemo še isti dan
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
 • Varen nakup
  VAREN NAKUP

  100% garancija

 • Brezplačna dostava
  BREZPLAČNO

  dostavimo nad 50€

 • Svetovanje
  SVETOVANJE

  pri izbiri in nakupu

 • Plačilo ob dobavi
  ENOSTAVNO

  in varno plačilo

Vaša košarica je prazna!

Vračilo blaga

Napotki za vračilo artiklov
- Pred vračilom artika morate izpolniti obrazec na tej strani. Z izpolnitvijo obrazca odstopate od pogodbe (nakupa).
- K artiklu priložite kopijo računa.
- Artikle pošljite na naslov našega podjetja: REMAX d.o.o., Tržaška cesta 23, 2000 MARIBOR
- Priporočamo, artikle vrnete osebno ali jih pošljete preko dostavne službe, ki omogoča sledenje pošiljke. Artikle zapakirajte v originalno embalažo in jih ustrezno pripravite za varen transport.
- Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
- Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

Vračilo za pravne osebe
Če ste račun prejeli na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev.

Poškodovane pošiljke
Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri dostavni službi. Pri Pošti Slovenije je postopek tak, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko, a najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel.

Obrazec za vračilo blaga (odstop od pogodbe)

* Ime:


* Priimek:


* E-mail:


* Telefon:


* Št. naročila:


Naročeno:

Podatki o izdelkih in razlogi za vračilo

*Naziv izdelka:

*Oznaka izdelka:

Količina:
*Blago vračam zaradi:
Izdelek je odprt:


Podrobnosti vpišite v polje:
Vnesite kodo v spodnje polje: